MKB

Als ondernemer heb je wel wat anders te doen dan achter onbetaalde rekeningen aan te gaan of juridische zaken op te lossen. Dat laat je over aan Van Schendel en Partners. Niet voor niets staan wij al meer dan 500 MKB-ers naar hun volle tevredenheid ter zijde. En daar zijn we trots op.

Wij helpen je onbetaalde rekeningen te incasseren, we staan je bij in procedures en geven juridische bijstand waar nodig. Dat doen we op een persoonlijke en professionele manier. Soms krachtig, soms creatief, soms voorzichtig, maar altijd aansluitend bij je wensen en aard van de opdracht.

Van Schendel en Partners werkt met passie en overtuiging. En dat voor een zeer aantrekkelijk abonnementstarief.

Helder, flexibel en betrokken.
Meer weten?

Schendel en Partners

Onze diensten

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Wij garanderen een directe kostenbesparing van minimaal 15%. Op je eigen briefpapier en in je eigen huisstijl worden debiteuren herinnerd aan onbetaald gelaten facturen op de manier zoals jij dat wenst.

Jij onderneemt en factureert, wij doen de rest.
Meer weten?

MKB-abonnementen

MKB-abonnement

Veel ondernemers kiezen inmiddels voor het schappelijke jaarabonnement.

Kies ook voor een MKB-abonnement voor 49,50 per maand (automatische incasso) of € 499,00 per jaar.

Schrijf je direct in 

Download de flyer

Meer weten?

(Gerechtelijke) Incasso

(Gerechtelijke) Incasso

Van Schendel en Partners incasseert je openstaande facturen, minnelijk of via tussenkomst van een rechter. Desnoods door middel van beslaglegging. Duidelijk advies van een jurist of een gerechtsdeurwaarder, waarmee je samen het traject bepaalt. Transparante kosten en een helder en flexibel traject.
Meer weten?

Juridisch advies en bijstand

Juridisch advies en bijstand

Onze juristen staan voor € 127 per uur voor je klaar, daarnaast is een fixed fee altijd bespreekbaar. Je kunt bijvoorbeeld terecht voor advies, het opstellen van algemene voorwaarden of bijstand in een procedure. Zowel als eiser als gedaagde.
Meer weten?

Opstellen algemene voorwaarden

Opstellen algemene voorwaarden

Wij stellen je algemene voorwaarden op, of wijzigen je bestaande voorwaarden.
Meer weten?

Bewijsrapportage

Bewijsrapportages

Wanneer je een door de deurwaarder opgesteld proces-verbaal in handen hebt, geldt dit bewijs als dwingende bewijskracht. Wat de gerechtsdeurwaarder (op locatie) constateert en in een proces-verbaal verwerkt, zorgt ervoor dat je juridisch ijzersterk staat. Een rechter neemt dwingende bewijskracht meestal over en door het bezit van dit dwingende bewijs voorkom je (door je sterke positie) al snel een rechtsgang.

Je kunt denken aan situaties als (geluids-) overlast, schade, (bouwkundige) inspecties, plagiaat, aanbieden van namaakproducten op internet, hennepkwekerijen, kluisinspecties, schouw op locatie, enzovoort.

Dit hele pakket kan Van Schendel en Partners voor je verzorgen.
Meer weten?

Uitgebreide rapportage over verhaalsmogelijkheden

Uitgebreide rapportage over verhaalsmogelijkheden

Wanneer je minnelijk de verhaalbaarheid van een persoon of rechtspersoon wilt controleren, dan kunnen wij dat voor je verzorgen. Dit is een traject van ongeveer veertien dagen waarna je een zeer complete rapportage ontvangt omtrent de verhaalbaarheid.
Meer weten?

Interventiebezoek op locatie

Interventiebezoek op locatie

Wanneer jij je debiteur op locatie wenst te laten bezoeken, dan verzorgen wij dat voor € 75 inclusief een verhaalsrapport van wat werd aangetroffen.
Meer weten?

Gerechtelijke Procedures

Procedures

Soms ben je eiser(es) en soms gedaagde. In beide gevallen is Van Schendel en Partners er voor jou. Er staat een deskundig en ervaren team voor je klaar dat actief met je meedenkt en je zorgen uit handen neemt. Soms is schikken beter, soms uitprocederen. Maar met Van Schendel als partner geef je je zaak veilig uit handen. Altijd.

Wil je weten waar je aan toe bent?