Vacature: incassomedewerker

Hoe ziet je dag eruit als (junior) incassomedewerkster/medewerker?

In deze functie ben je zelfstandig in staat dossierportefeuilles op minimaal MBO+ werk- en denkniveau te behandelen na een korte inwerkperiode. Je gaat je bezighouden met het beantwoorden van de telefoon, het invoeren van dossiers en de zelfstandige behandeling daarvan. Verder ondersteun je collega’s waar nodig. Een spin in het web van de organisatie met veel dynamiek.

Als praktisch ingestelde incassomedewerk(st)er denk je in oplossingen en wil je graag nieuwe dingen leren. Een must have is een positieve en leergierige houding.

Waarmee pas je in ons team?

Wij zoeken energie, gretigheid en passie!

  • Minimaal MBO niveau 4 diploma
  • Minimaal een jaar relevante werkervaring op een deurwaarderskantoor of incassobureau
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Daarnaast ben je enthousiast en altijd in voor nieuwe ideeën
  • Minimaal 32 uur, bij voorkeur 40 uur per week

Wat bieden wij jou?

Een werkomgeving waarin (persoonlijke) ontwikkeling en kwaliteit voorop staan. Een volledig vernieuwd kantoorpand in Hilversum en daarnaast een kantoorruimte op een hippe locatie in Almere. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie. (Start)salaris indicatie op basis van 40 uur per week: tussen de € 1.700 en € 2.100 afhankelijk van opleiding en werkervaring. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en de afstand tussen operatie en directie is klein. De werksfeer is informeel. Wij bieden jou veel vrijheid als jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel toont.

Wil je het verschil maken bij Van Schendel en Partners Stuur je CV voorzien van foto naar Parsa Naghavi via parsa@vsep.nl Motiveer waarom wij voor jou moeten kiezen en benoem je talenten!