Vastgoed

Als makelaar, commerciële of particuliere verhuurder, beheerder van vastgoed, maar ook als woningcorporatie of als VVE ben je bij Van Schendel en Partners aan het juiste adres. Als het gaat om huurincasso, procedures of deskundig advies: wij staan altijd voor je klaar. Met jarenlange ervaring en ruime juridische kennis binnen de onroerend-goed markt, kunnen wij van absolute meerwaarde zijn voor jou en/of jouw organisatie. Ons speciaal voor de vastgoedbranche opgeleide team is je hierbij graag van dienst.
Meer weten?

Schendel en Partners

Onze diensten

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Wij garanderen een directe kostenbesparing van minimaal 15%. Op je eigen briefpapier en in je eigen huisstijl worden debiteuren herinnerd aan onbetaald gelaten facturen op de manier zoals jij dat wenst.

Jij onderneemt en factureert, wij doen de rest.
Meer weten?

Huurincasso

Huurincasso

Huurincasso is specialistisch werk. Grote belangen en doorlopende termijnen, waardoor de vordering snel kan oplopen, spelen een grote rol. Schade beperkend handelen is veelal noodzaak. Daarvoor schakel je Van Schendel en Partners in.
Meer weten?

Bodemprocedure

Bodemprocedure

Als jouw huurder niet ‘vrijwillig’ betaalt, dan kan dit in een procedure bij de kantonrechter worden afgedwongen. In deze procedure kun je naast de geldelijke vordering, in sommige gevallen ook de ontbinding van de huurovereenkomst en de ontruiming van het gehuurde vorderen.

Kort geding

Kort Geding

Bij zaken met een spoedeisend belang kan de kantonrechter versneld gevraagd worden om een (voorlopige) beslissing te nemen, dit ten aanzien van de huurachterstand en de ontruiming van het gehuurde.

Interventiebezoek op locatie

Interventiebezoek op locatie

Wanneer jij je debiteur op locatie wenst te laten bezoeken, dan verzorgen wij dat voor € 75 inclusief een verhaalsrapport van wat werd aangetroffen.
Meer weten?

Uitgebreide rapportage over verhaalsmogelijkheden

Uitgebreide rapportage over verhaalsmogelijkheden

Wanneer je minnelijk de verhaalbaarheid van een persoon of rechtspersoon wilt controleren, dan kunnen wij dat voor je verzorgen. Dit is een traject van ongeveer veertien dagen waarna je een zeer complete rapportage ontvangt omtrent de verhaalbaarheid.
Meer weten?

Juridisch advies en bijstand

Juridisch advies en bijstand

Onze juristen staan voor € 127 per uur voor je klaar, daarnaast is een fixed fee altijd bespreekbaar. Je kunt bijvoorbeeld terecht voor advies, het opstellen van algemene voorwaarden of bijstand in een procedure. Zowel als eiser als gedaagde. 
Meer weten?

Samenwerkingsovereenkomst Vastgoed

Samenwerkings-overeenkomst Vastgoed, Verhuur en VVE

Download de flyer