Opleidingen

Via onze opleidingstak Hafkamp Opleidingen bieden wij cursussen en trainingen voor advocaten en medewerkers van advocatenkantoren. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving rondom het beslag- en executierecht.

Opleidingsbedrijf

Wij bieden diverse cursussen en trainingen aan voor de advocatuur. U heeft de mogelijkheid om de cursussen online via MS-teams te volgen, of fysiek op uw locatie. Alle cursussen zijn voor PE punten en te accrediteren bij de NOvA.

In de samenwerking tussen advocaat en deurwaarder is het van essentieel belang dat men op de hoogte is van elkaars bevoegd- en verantwoordelijkheden.

Over de onderwerpen die naar voren komen in de samenwerking tussen advocaat en deurwaarder bieden wij diverse cursussen aan.

Uw kennispartner

Het conservatoir beslag is een onderwerp waarin de professionele samenwerking tussen een advocaat en de uitvoerende gerechtsdeurwaarder bij uitstek tot zijn recht komt.
Lees verder
Het eerste deel staat in teken van het scheepbeslag en alle praktische uitdagingen die de deurwaarder hier tegen kan komen. Het tweede gedeelte van de cursus staat in het teken van internationale betekeningen aangezien een deurwaarders soms grensoverschrijdend werkt.
Lees verder
Menu