Van Schendel en Partners fuseert met Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders

Deurwaarderskantoren Van Schendel en Partners en Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders bundelen de krachten en zijn samen nog sterker.

Van Schendel en Partners fuseert met Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders

Met trots kunnen wij mededelen dat wij gefuseerd zijn. Van Schendel en Partners en Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders hebben gezamenlijk de Hafkamp Groep opgericht.

Van Schendel en Partners blijft onder haar eigen naam acteren met landelijke dekking en wordt een nichekantoor voor alleen de advocatuur vanuit Hilversum. In Almere, Amsterdam, Venlo en Dordrecht gaan wij daarnaast flink opschalen en blijven wij uw incassodossiers behandelen.

Het idee achter de fusie is ontstaan vanuit kracht en ondernemerschap. Samen nog sterker. Een vergroting van de organisatie en de inrichting van een nichekantoor voor de advocatuur stellen ons beter in staat de marktpositie te versterken en ons krachtiger te positioneren.  

Hafkamp Groep 

De kantoren zijn ondergebracht in de Hafkamp Groep B.V. Hier opereren de kantoren allemaal naar hun eigen expertise vanuit de overkoepelende groep.  

Zo treden de kantoren Amsterdam, Almere en Venlo naar buiten onder de naam Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders en richten zich op de incassowerkzaamheden.  

Het kantoor in Hilversum gaat verder als nichekantoor alléén voor de advocatuur. Met een passie voor ambtelijk werk biedt de vestiging in Hilversum kwaliteit en snelheid.  

In Dordrecht zullen we de werkzaamheden continueren onder de huidige vorm met dezelfde werkwijze en medewerkers.   

Met deze stappen waarborgen wij de continuïteit van ons kantoor en versterken wij onze marktpositie. Wij zijn trots op deze ontwikkelingen en bedanken iedereen die heeft meegewerkt om dit te bereiken.

 

Gerelateerd

Menu